Isännöinti

Isännöinti

Olemme nykyaikainen, luotettava ja osaava kiinteistöhallinnon ammattilainen Seinäjoella.

 

Kiinteistöpalvelu Seinänaapurit Oy on Seinäjoella toimiva nykyaikainen, luotettava ja osaava kiinteistöhallinnon kokonaisratkaisuja tarjoava isännöintipalveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Toimintamme perustuu pitkäaikaiseen kokemukseen asiakkaan tarpeet huomioiden.

 

Täyden palvelun isännöitsijätoimistona hoidamme kaikki taloushallinnon sekä tekniset ja hallinnolliset tehtävät kokonaisvaltaisesti oman ammattitaitoisen henkilöstömme avulla. Toiminnallamme pyrimme kiinteistöjen arvon säilyttämiseen sekä suunnitelmalliseen talouden ja kunnossapidon suunnitteluun.

 

Yksityisenä ja paikallisena isännöintitoimistona tarjoamme asunto- ja kiinteistöyhtiölle yksilöllistä isännöintipalvelua. Jatkuvalla kouluttautumisella varmistamme, että asiakkaamme saavat aina parhaan mahdollisen palvelun.

Olemme sitoutuneet noudattamaan isännöinnin eettisiä ohjeita ja hyvää isännöintitapaa.

 

Käytössämme on nykyaikaiset isännöintijärjestelmät ja sähköiset palvelut. Kiinteistöpalvelu Seinänaapurit Oy tarjoaa isännöimilleen taloyhtiöille myös taloyhtiökohtaiset internetsivut. Taloyhtiöportaalin toteutuksesta ja ylläpidosta sovitaan erikseen isännöintiyrityksen kanssa.

 

Kiinteistöpalvelu Seinänaapurit Oy on mukana luotettavat kumppanit ohjelmassa. Lisätietoa ›

Kysy tarjous palveluistamme ›

Ovenavauspalvelut

 

Palvelun ansiosta tarjoamme entistä kattavampaa, joustavampaa ja turvallisempaa kulkuoikeutta.

 

Tarjoamme ovenavauspäivystyksen palveluna sopimusasiakkaille mikäli taloyhtiö on päättänyt ottaa erillispalvelun käyttöön.

 

Avainpalvelu voidaan ottaa käyttöön hallituksen erillisellä päätöksellä. Palvelun ansiosta tarjoamme entistä kattavampaa, joustavampaa ja turvallisempaa kulkuoikeutta.

 

Ovenavauspalvelut 050 569 2095 (päivystys 24h/vrk)

 

Henkilön on todistettava henkilöllisyytensä ovenavaustilanteessa. Vartiointiliike veloittaa ovenavauksesta em. avauskorvauksen työntilaajalta.

Kiinteistönhuoltopalvelut

Talotekniset ja pihahuolto- sekä siivouspalvelut

 

Kattavan yhteistyö-/ alihankintaverkoston ansiosta Seinänaapurit huolto tarjoaa asiakkailleen laadukkaita ja kustannustehokkaita kiinteistöhuoltopalveluita.

 

Kiinteistöhuoltopalveluihimme sisältyvät asiakkaan tarpeen mukaan kiinteistönhoito-, huolto-/ avainpäivystys- ja puhtaanapitopalvelut. Palvelumme kattavat kaikki perinteisiin ja haastavampaankin kiinteistönhoitoon ja kunnossapitoon liittyvät tehtävät.

 

Räätälöimme asiakkaillemme yhteistyössä kattavan palvelupaketin, jossa huomioidaan kunkin kiinteistön erityispiirteet ja tarpeet. Lähtökohtana meillä on se, että se hoidetaan mikä luvataan. Meille on tärkeää tyytyväinen asiakas.

 

Kiinteistönhoitopalveluihimme kuuluvat:

TALOTEKNISET JA PIHAHUOLTO- SEKÄ SIIVOUSPALVELUT

• Huolto-ohjelmien ja huoltokirjojen laadinta/ylläpito

• Käyttö- ja huoltotyöt

• Ulkotyöt, piha-alueiden puhtaanapito ja lakaisu sekä viheraluetyöt

• Lumenaurausta ja liukkauden torjuntaa

• Lvi-huolto ja korjauksia

• Kulutusseuranta: lämpö, vesi, sähkö

• Kiinteistöautomaatio; valvonta ja ohjaus

• Rappusiivous

 

Koulutetut ja kokeneet yhteyshenkilömme palvelevat sinua ystävällisesti ja ripeästi kaikissa tavanomaisissa ja poikkeustilanteissa. Päivystyspalvelumme takaa tehokkaan toiminnan ja nopean puuttumisen mahdollisiin ongelmatilanteisiin myös työajan ulkopuolella.

 

Kiireettömissä huoltotilauksissa voit ottaa yhteyttä joko tekemällä vikailmoituksen tai lähettää sähköpostia huolto(at)seinanaapurit.fi.

Kesän aukioloajat!

 

Lue tiedote

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä